Teplá čokoláda mléčná 200g
Obsah balení: 200g
Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
Složení: kakaové boby, kakaové mlo,lsušené mléko, třtinová šťáva Panela Bio, obsah kakaové sušiny nejméně 50%.
- bez lepku
- vegan
Návod k přípravě:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou..
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty)
100g čokolády = cca 2 porce
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2410 kJ (579 kcal) |
tuky | 41,46 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 24,97 g |
sacharidy | 37,7 g |
z toho: cukry | 21,28 g |
vláknina | 6,68 g |
bílkoviny | 10,41 g |
sůl | 0,212 g |
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové nápoje |
---|---|
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 0 |
Děti: | 0 |
Ženy: | 0 |
Muži: | 0 |
Těhotné a kojící: | 0 |
Novorozenci: | 0 |
Senioři: | 0 |
Sportovci: | 0 |
Dostupné na prodejně: | 0 |
Bez GMO: | 0 |
Bez lepku: | 0 |
Bez mléka: | 0 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 0 |
Bio: | 0 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Doporučujeme: | 0 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 0 |
Vegetarian: | 1 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Česká rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě nabízí ručně vyrobené produkty z kvalitních kakaových bobů přímo z plantáží Ekvádoru. K výrobě čokolády využívají pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu k doslazení. Produkty jsou nealkalizované, bez přidaných látek, konzervantů, sladidel, lepku a lecitinu.