Bio Černá cibule 40g
Černá cibule je gurmánská delikatesa
Že jste o ni ještě neslyšeli? Není divu, jedná se o velmi netradiční surovinu, která prošla stejně náročným procesem zrání jako černý česnek.
Proč vám udělá radost:
- Chcete si zpestřit každodenní pokrmy jako jsou saláty, těstoviny, bowly nebo masová jídla
- Máte rádi tapas k vínu a bufetové pohoštění – chlebíčky, jednohubky, dipy a pesta
- Cibule se dá jíst i na svačinku jen tak, opravdu chutná velmi jemně. Přidat si ji můžete k vašemu oblíbenému snacku.
- Vaše kreativita se projevuje zejména při vaření a rádi zkoušíte nové suroviny
- Milujete cibuli, a proto si musíte vyzkoušet i tu černou
NEMÁTE rádi klasickou cibuli? Ale chcete využít její zdravotní účinky?
- Právě pro vás, je černá cibule ideální náhradou
- Má jinou chuť než čerstvá cibule
- Nepálí z ní při krájení a vaření oči
Trvanlivost výrobku je až 9 měsíců, vždy uvedeno na obale.
Nebylo použito žádných konzervantů do suroviny ani do obalu.
Produkt je vhodný i pro vegany. Pasterizovaný.
Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě. Po otevření skladovat v lednici.
Trvanlivost: | až 9 měsíců |
---|---|
Způsob produkce: | BIO v rámci EU |
Typ balení: | skleněná dóza |
Země původu: | Španělsko |
Náročné na skladování: | Skladujte v suchu a v chladu |
Vyrobeno ve Španělsku v rámci ekologického zemědělství. Disponuje známkou CZ-BIO-003.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Fermentované potraviny |
---|---|
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 1 |
Děti: | 0 |
Ženy: | 0 |
Muži: | 0 |
Těhotné a kojící: | 0 |
Novorozenci: | 0 |
Senioři: | 0 |
Sportovci: | 0 |
Dostupné na prodejně: | 0 |
Bez GMO: | 0 |
Bez lepku: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 1 |
Bio: | 1 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Doporučujeme: | 0 |
Expirace: | 2024-10-26 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 1 |
Vegetarian: | 1 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.