Video ZDARMA !!!X
Video na téma zdraví zubů

Stáhnete si zdarma video Evy Hájkové na téma ústní mikrobiom a zdraví zubů.

Zadejte prosím emailovou adresu, pro odeslání knihy zdarma.


videoFree

Your flora symbiotics FAMILY

Doplněk stravy

Fermentovaná synbiotika pro celou rodinu včetně dětí

Více informací

  • Sdílet tuto položku

Omlouváme se zboží je momentálně VYPRODÁNO.

CG-643

Výrobce: Living Nutrition

852,00 Kč (s DPH)

popis produktu

Platná nařízení EU mj. nepovolují uvádět léčebná tvrzení u potravinových doplňků.

V případě dotazů se prosím obraťte na naši odbornou poradnu zdarma: poradna@puravia.cz nebo na naše sociální sítě Facebook a Instagram.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Doba expirace vyznačena na obalu. Tento produkt není určen k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli choroby.

Obsah balení: 60 kapslí

  • Doplněk stravy obsahující BIO BAOBAB a BIO BANÁN 
  • Unikátní symbiotika Kefi-soya™fermentovaná s 35 kmeny lactobacilů
  • Nejvyšší bio-dostupnost* 
  • Šetrně lyofilizované potraviny- vakuově sušené mrazem pro zachování veškerých živin

KEFI-SOYA™ SYMBIOTIKA S ŽIVÝMI KULTURAMI

Doporučené dávkování

  • dospělí: 1-3 kapsle denně s jídlem nebo bez jídla. Vše se odvíjí od osobních potřeb každého člověka.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY 3 kapsle obsahují: 

Kefi-SOYA™ (Fermentované, mrazem sušené, BIO sójové mléko)     400mg

BIO, mrazem sušený, banán                                                          400mg

BIO, mrazem sušený, baobab                                                         400mg

Bez přídavných látek a konzervantů. Produkt neobsahuje lepek. Vhodné pro vegetariány a vegany.

Složení: fermentované, mrazom sušené *sójové mléko (max. Glycin), *banán prášek (Musa acuminata), * Baobab (Adansonia digitata) prášek, tobolka z rostlinné celulózy (hydroxypropylmethylcelulóza). *Certifikováno BIO od Soil Association Organic UK.

KEFÍROVO-SÓJOVÁ FERMENTACE: zdroj Bio-aktivních a Bio-dostupných živin

Fermentace je tradiční metoda využívající enzymatické reakce mikroflóry k vytvoření vysoce kvalitní potraviny, a zároveň zvyšující vstřebatelnost (bio-dostupnost) a účinnost obsažených látek.

Spojením kefírových zrn, sójového mléka a zeleninových kultur se získá tzv. svatá trojice kvašených potravin.

Living Nutrition využívá k proměně svých směsí BIO potravin a bylin na živou formu bioaktivních složek, enzymů a mikroorganismů ojedinělý druh kefírovo-sójového kvašení, které obsahuje 35 druhů lactobacilů, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir.

Kefír vzniká přidáním kefírových zrn do potravin, které spustí mimořádně silný proces kvašení. Kefírová zrna se přidávají do různých potravin, ve kterých okamžitě spustí proces kvašení.

Living Nutrition využívá jedinečnou kefírovou fermentaci za účelem vytvoření bioaktivních látek, enzymů a mikroorganismů z vybraných potravin a bylin.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty