Upozornění: Z důvodu zvýšených zákaznických požadavků vás prosíme o trpělivost při případné delší reakci na vaše dotazy, děkujeme.

Stolní kalendář pro rok 2022

Používáte stolní kalendář a chcete mít i tento rok ve znamení zdravých a chutných receptů? Připravila jsem pro vás stolní kalendář s 53 novými recepty, díky kterým si zpříjemníte každý týden v roce.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 568
230 Kč
Stolní kalendář pro rok 2022
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
Produkty vybrané a garantované odborníky
Produkty vybrané a garantované odborníky
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Specializovaná poradna ZDARMA
Specializovaná poradna ZDARMA

Všechny recepty jsou přirozeně bezlepkové, připravované z běžně dostupných surovin a vždy zaměřené na konkrétní období v roce. Naprostá většina receptů má nízký obsah sacharidů (do 30 g na porci), proto v kalendáři najdou inspiraci zejména ti, kteří se stravují Low carb či Primal. Ale na jídlech si pochutnají úplně všichni, kteří hledají zdravé a chutné recepty.

  • 53 podrobně vysvětlených receptů
  • Snadno dostupné sezónní suroviny
  • Spočítané kcal na 1 porci
  • Vyznačené úplňky a novoluní
  • Časy půstů dle fáze měsíce NOVINKA

Kdo kalendář připravil?

Jsem Lucie a vaření jídla mě provází od dětství, bavilo mě už jako malou holku. Mé počátky ale nebyly o vaření zdravého jídla. Naopak. Ke kvalitní stravě jsem se musela prokousat hodně špatným jídlem. Následné zdravotní potíže a obezita mě donutily podívat se na potraviny z nového úhlu. Začala jsem se v oblasti stravování vzdělávat. Zjišťovat, jaký dopad na mé tělo mají jednotlivé suroviny, objevila jsem nový svět vaření. Váha začala po mnoha neúspěšných pokusech klesat, zdravotní potíže zmizely. Dnes vím, že strava bez lepku a průmyslově zpracovaných potravin je pro mě správnou cestou. Není podstatné jakou „nálepku“ stravování dáte. Není to dieta, ale důležitá pravidla a doporučení. Podstatné je, jak na mé tělo jídlo působí, jestli mi energii a zdraví dává, nebo bere.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Lucie, kterou vaření jídla provází od dětství, bavilo jí už jako malou holku. Jak říká „mé počátky ale nebyly o vaření zdravého jídla. Naopak. Ke kvalitní stravě jsem se musela prokousat hodně špatným jídlem. Následné zdravotní potíže a výrazná nadváha mě donutily podívat se na potraviny z nového úhlu.”
Lucie se proto začala v oblasti stravování vzdělávat a zjistila, jaký mají dopad na její tělo jednotlivé suroviny. Objevila nový svět vaření.
Dnes ví, že strava bez lepku, Paleo nebo Primal je pro ni tou správnou cestou. „Není podstatné jakou „nálepku“ stravování dáte. Není to dieta, ale důležitá pravidla a doporučení. Podstatné je, jak na mé tělo jídlo působí, jestli mi energii a zdraví dává, nebo bere.”