Platná nařízení EU mj. nepovolují uvádět léčebná tvrzení u potravinových doplňků.
V případě dotazů se prosím obraťte na naši odbornou poradnu zdarma: poradna@puravia.cz nebo na naše sociální sítě Facebook a Instagram.
Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Doba expirace vyznačena na obalu. Tento produkt není určen k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli choroby.
Obsah balení: 60 kapslí
- Doplněk stravy bohatý na enzymy a mikroorganismy, s obsahem BIO HEŘMÁNKU a FENYKLU
- Unikátní a účinná symbiotika Kefi-soya™fermentovaná s 35 kmeny lactobacilů
- Nejvyšší bio-dostupnost* díky této unikátní fermentaci - tělo dokonale vstřebá obsažené živiny
- Šetrně lyofilizované potraviny- vakuově sušené mrazem pro zachování veškerých živin
KEFI-SOYA™ SYMBIOTIKA S ŽIVÝMI KULTURAMI
Doporučené dávkování:
- dospělí: 1-3 kapsle denně s jídlem nebo bez jídla. Vše se odvíjí od osobních potřeb každého člověka.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY 3 kapsle obsahují:
Kefi-SOYA™ (Fermentované, mrazem sušené BIO sójové mléko): 400 mg
Sladký fenykl - list 400 mg
Heřmánek římský - květ 400 mg
Složení: fermentované, mrazom sušené *sójové mléko (max. Glycin), *fenykl (Foeniculum Vulgare Var.dulce) semeno, *heřmánek (Chamaemelum Nobile) květ, tobolka z rostlinné celulózy (hydroxypropylmethylcelulóza). *Certifikováno BIO od Soil Association Organic UK.
Povolená zdravotní tvrzení:
Fenykl
normální činnost střev
Heřmánek
normální funkce dýchacího systému
uvolnění dýchacích cest s rýmou
normální stav pokožky
antioxidant
normální trávení
přirozená obranyschopnost, imunitní systém
kognitivní a duševní zdraví
pozitivní nálada, relaxace, spánek
KEFÍROVO-SÓJOVÁ FERMENTACE: zdroj Bio-aktivních a Bio-dostupných živin
Fermentace je tradiční metoda využívající enzymatické reakce mikroflóry k vytvoření vysoce kvalitní potraviny, a zároveň zvyšující vstřebatelnost (bio-dostupnost).
Spojením kefírových zrn, sójového mléka a zeleninových kultur se získá tzv. svatá trojice kvašených potravin.
Living Nutrition využívá k proměně svých směsí BIO potravin a bylin na živou formu bioaktivních složek, enzymů a mikroorganismů ojedinělý druh kefírovo-sójového kvašení, které obsahuje 35 druhů lactobacilů, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir.
Kefírová zrna se přidávají do různých potravin, ve kterých okamžitě spustí proces kvašení.