100% Arašídový krém - křupavý, 330 g
Přidat k oblíbeným
Krémově jemné, ale přitom křupavé – takové je křupavé arašídové máslo od ŠUFANu. Vyrábí se pouze z prvotřídních argentinských arašídů, které jsou šetrně pražené, aby vynikla jejich bohatá chuť. Žádný cukr, olej ani sůl – jen čisté arašídy s lahodně křupavými kousky, které vás budou bavit. Skvělé na pečivo, do smoothie i do kaší?

CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty

Produkty vybrané a garantované odborníky

Expresní doručení a produkty skladem

Specializovaná poradna ZDARMA
- Poctivé suroviny: ŠUFAN vybírá jen ty nejlepší ingredience, které zaručují špičkovou kvalitu a autentickou chuť.
- Čisté složení: Žádné přidané konzervanty, umělá sladidla nebo náhražky – pouze to, co je opravdu potřeba.
- Řemeslná výroba: Každý produkt vzniká s péčí a láskou v jejich vlastní výrobně, kde se dbá na každý detail.
- Lokálnost a udržitelnost: Suroviny jsou co nejvíce lokální, aby byla zachována jejich čerstvost (+ minimální dopad na životní prostředí).
- Neodolatelná chuť: Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí zaručuje dokonalý zážitek z každého sousta.
- Univerzální použití: Produkty ŠUFANu se skvěle hodí jak pro zdravé mlsání, tak jako doplněk do sladkých i slaných receptů.
- Srdce v každém výrobku: Každý produkt od ŠUFANu vzniká s láskou a vášní, což je cítit v každé sklenici.
Obsah balení: 330 g
Složení:
Pražené arašídy 100 %.
Výživové údaje na 100 g:
Energie | 2622 kJ/632 kcal |
Tuky | 49 g |
Nasycené MK | 6,5 g |
Sacharidy | 19 g |
Z toho cukry | 6,7 g |
Bílkoviny | 29 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny:
Může obsahovat stopy sezamu a ostatních ořechů.
Originální název: Arašídové máslo křupavé
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření. Olej na povrchu je přirozeným jevem. Promíchejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.