Značky, kterým věřime: Omega-3 Rosita z tresčích jater

Rosita – extra panenský olej z tresčích jater
Zakladatelka Puravia Mgr. Eva Hájková říká: Dlouho jsem hledala opravdový, tepelně nezpracovaný olej, který by splňoval veškerá kritéria kvality k tomu, abych ho mohla doporučovat lidem, kteří by z tohoto potravinového doplňku benefitovali nejvíce. Nakonec jsem našla značku Rosita, která je EVCLO* a oproti jiným značkám se vyrábí v malých várkách z tresky obecné (Gadus morhua) udržitelně lovené v čistých norských vodách. Olej se extrahuje za studena a za použití výjimečné řemeslné metody, která zároveň uchovává delikátní živiny, jež se přirozeně v játrech tresky obecné vyskytují. Výsledný olej je čistý a autentický, přesně takový, jaký používali norští předkové stovky let zpátky.
- Obsahuje kompletní spektrum omega-3 (EPA+DHA)
- Dostupné formy a skladování: Rosita olej je k dispozici tekutý nebo v softgelové kapsli z čisté rybí želatiny. Je nezávisle testován v několika laboratořích jak v Norsku, tak i v UK.
- Kapsle nemají žádnou pachuť. Softgelové kapsle se neuchovávají v lednici a jsou oblíbené, protože nemají rybí chuť.
- Tekutý ještě neotevřený olej se skladuje v mrazáku, po otevření v lednici a musí se spotřebovat do tří měsíců. Tekutá Rosita má rychlejší vstřebatelnost a snadněji se individuálně dávkuje. Cenově je výhodnější (1 lžíce = 9 kapslí).
- Přirozený obsah živin: Rosita olej obsahuje omega 3, 4, 6, 7 a 11 tuky, vitamíny a další v tuku se rozpouštějící živiny. Tyto živiny včetně vitamínu A a D3 jsou „přirozeně se vyskytující“, nejsou do tohoto oleje nikdy uměle doplňovány! Přidaný vitamin D se nechová v organismu stejně jako přírodní a může zasahovat do hospodaření těla s dalšími vitamíny a minerály.
- Doporučení odborníků: Olej ROSITA doporučují mezinárodně uznávaní odborníci ve funkční medicíně a výživě jako například Chris Kresser, M.S., L.Ac, Dr. Terry Wahls, Dr. Natasha Campbell-McBride a mnoho dalších.
Recenze odborníka

Rosita je vysoce kvalitní olej z tresčích jater, dobře snášen i dětmi. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující vitamíny A a D3 a je skvělým zdrojem omega 3 MK. Jelikož není fermentovaný, mohou ho užívat i lidé s histaminovou intolerancí. Je ideální volbou pro ty, kteří jsou citliví na rybí chuť.