PŘEJEME KRÁSNÝ PODZIM

Bragg Jablečný ocet, 473 ml

Tento nefiltrovaný a nepasterizovaný jablečný ocet patří jednoznačně mezi prémiové produkty. BIO RAW veganský jablečný ocet od firmy Bragg je vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek, zachovává si tak všechny jejich nutriční hodnoty. Výborně se hodí k jakémukoliv jídlu, dochucení salátu nebo zeleniny.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Nedostupné
Kód: 320
316 Kč
Bragg Jablečný ocet, 473 ml
Hlavní obrázek
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
Produkty vybrané a garantované odborníky
Produkty vybrané a garantované odborníky
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Specializovaná poradna ZDARMA
Specializovaná poradna ZDARMA
  • Vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek.
  • Není filtrovaný, vařený nebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množství živin.

Obsah balení: 473 ml 

Složení: Koncentrovaný RAW jablečný ocet zředěný na 5% kyselost.

Nutriční informace:
analýza na 100 ml:
 
Energie 0kj / 0Kcal
Tlustý 0g
z nichž jsou nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 0g
z nichž jsou cukry 0g
Protein 0g
Sůl 0g

Použití: Před použitím dobře protřepejte. Pro použití v kuchyni je to všestranný pomocník. Od salátového dresinku po osvěžující nápoj.


Země původu: USA

Skladování: Uchovávejte mimo přímé sluneční záření.


Výrobce: Bragg

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy
Bez cukru: 1
Bio: 1
CLEAN LABEL: 1
Gaps: 1
Pale: 1
Paleo: 1
Raw: 1
Vegan: 1
Vegetarian: 1
Z celistvých potravin: 1
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobky značky Bragg jsou vysoce kvalitní BIO veganské produkty bez lepku, v RAW kvalitě. Jeden z nejznámějších výrobků této firmy je jablečný ocet, který je trendem již desítky let nejen v USA. Jablečný ocet se vyjímá svou kvalitou nejen v tom, že není filtrován a pasterlizován, ale navíc obsahuje vysoké množství živin. Lahodná chuť produktů se skrývá v tajemství jedinečného fermentačního procesu, který využívá pěstované živé kvasinky z kmenů Saccharomyces cerevisiae.