🎈 SLEVA až 10 % na celou kategorii Děti s kódem DETI10! 💛 Více zde.

Čokoláda bílá 40% s marakujou, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Přidat k oblíbeným
Ručně vyrobená lahodná bílá čokoláda doplněná svěží kyselkavou marakujou (mučenkou). Tuto kombinaci musíte ochutnat!
Položka byla vyprodána…
Značka:
Dostupnost
Možnosti doručení
Expirace:2025-10-24

Objednávky zadané do 18:30 odesíláme již tentýž den. Více info o doručení najdete v Možnostech doručení.

Nedostupné
107 Kč
Čokoláda bílá 40% s marakujou, 45 g - EDICIÓN NUEVA
Hlavní obrázek
Loading...
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
Produkty vybrané a garantované odborníky
Produkty vybrané a garantované odborníky
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Specializovaná poradna ZDARMA
Specializovaná poradna ZDARMA

Hmotnost: 45 g

Marakuja je tropické ovoce, které si čokoládovna dováží jako 100% koncentrát z Ekvádoru. Skvěle se doplňuje právě s chutí bílé čokolády, která obsahuje 40% kakaového másla. Kakaové máslo které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády. Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu.

Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko, marakuja minimálně 3%. Obsah kakaové másla minimálně 40%. Obsahuje alergen: mléko.

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2620 kJ (633 kcal)
tuky 50,3 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 30,57 g
sacharidy 33,2 g
z toho: cukry 30,31 g
vláknina 1,8 g
bílkoviny 10,88 g
sůl 0,328 g

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

O ČOKOLÁDÁCH

Cílem čokoládovny Troubelice je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Snaží se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používají kvalitní suroviny, nejsou zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V čokoládách z Troubelic zachovávají kakaové máslo a nepoužívají jiné rostlinné oleje.

Příběh čokolády

Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Ke slazení byla použita třtinová šťáva Panela.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.
Čokoládám Troubelice byl udělen certifikát "Haná regionální produkt".

HANÁ regionální produkt

Doplňkové parametry

Značka:Čokoládovna Troubelice
Kategorie: Čokolády
EAN: 8594196850461
CLEAN LABEL: 1
Expirace: 2025-10-24
Vegetarian: 1
Položka byla vyprodána…
Expirace:2025-10-24
5
1x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 12.1.2025
Skvělá chuť
3
Avatar autora | 16.11.2022
- Chuť

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Česká rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě nabízí ručně vyrobené produkty z kvalitních kakaových bobů přímo z plantáží Ekvádoru. K výrobě čokolády využívají pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu k doslazení. Produkty jsou nealkalizované, bez přidaných látek, konzervantů, sladidel, lepku a lecitinu.

Sledujte nás na našem Instagramu

🌬 Vědomé dýchání je nejjednodušší cesta, jak zlepšit soustředění. 🧠 Už za 2 minuty vědomého dechu dokážete: ✔️ Zklidnit...
🌞 Pigmentové skvrny často vznikají jako reakce pokožky na nadměrné slunce, nebo hormonální výkyvy tím, že začne produkovat...
🌱 S jarem přichází ideální čas nastartovat tělo i mysl. Harmonii nálady, energie i vztahů ovlivňují čtyři klíčové hormony...
Věděli jste, že některé potraviny fungují nejlépe ve dvojici? Tady jsou 4 tipy, co spojit na talíři: 🥣 Borůvky + vlašské...
☀️ Dětská pokožka a slunce? Kombinace, která si zaslouží pozornost. Je až o 30 % tenčí než pokožka dospělých a spálení...
Afrodiziaka nejsou jen mýtus – příroda i věda potvrzují jejich vliv na libido, hormony i prokrvení. 💞 🍫 Někdy stačí...
💪 Nejlepší anti-aging nástroj? Svaly. Nejsou jen na vzhled – jsou základem vitality, zdraví i silné mysli. Po třicítce ale...
📅 15. 5. od 18:00 - Webinář ZDARMA: Jak řešit ekzémy z pohledu funkční medicíny? Trápí vás opakující se ekzém a nevíte,...
×