Čokoláda hořká 100%, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Přidat k oblíbeným

Během letních měsíců není produkt dostupný online z důvodu zachování nejvyšší kvality. Zakoupit ho ale stále můžete v našich partnerských prodejnách Melody.

Hořká čokoláda 100% má typicky silnou hořkou chuť s lehce kyselým podtónem kakaových bobů.

Položka byla vyprodána…
Značka:
Dostupnost
Možnosti doručení
Expirace:2026-02-27

Objednávky zadané do 18:30 odesíláme již tentýž den. Více info o doručení najdete v Možnostech doručení.

Nedostupné
107 Kč 2,38 Kč / 1 g

Dostupné na prodejně:

Praha Štěrboholy
Čokoláda hořká 100%, 45 g - EDICIÓN NUEVA
Hlavní obrázek
Loading...
CLEAN LABEL
Kurátoři toho nejlepšiho na trhu
Kurátoři toho nejlepšího na trhu
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Odborná poradna ZDARMA
Odborná poradna ZDARMA

Hmotnost: 45 g

Nový design tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť - doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové boby.

V této čokoládě nejvýrazněji poznáte chuť ekvádorských kakaových bobů. Je typicky silné hořké chuti s lehce kyselým podtónem. 100% čokoláda není slazená, je vhodná pro milovníky pravé hořké chuti a pro diabetiky. Vychutnejte si opravdu jedinečnou pravou silnou chuť čokolády.

Čokoláda je vhodná i pro vegany.

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2430 kJ (589 kcal)
tuky 52,11 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 31,46 g
sacharidy 3,8 g
z toho: cukry <0,3 g
vláknina 24,9 g
bílkoviny 13,85 g
sůl 0,037 g

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

O ČOKOLÁDÁCH

Cílem čokoládovny Troubelice je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Snaží se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používají kvalitní suroviny, nejsou zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V čokoládách z Troubelic zachovávají kakaové máslo a nepoužívají jiné rostlinné oleje.

Příběh čokolády

Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.
Čokoládám Troubelice byl udělen certifikát "Haná regionální produkt".

HANÁ regionální produkt

Doplňkové parametry

Značka:Čokoládovna Troubelice
Kategorie: Čokolády
EAN: 8594196850256
Bez cukru: 1
CLEAN LABEL: 1
Expirace: 2026-02-27
Vegetarian: 1
Dostupné - Praha Štěrboholy: 1
Položka byla vyprodána…
Expirace:2026-02-27

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Česká rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě nabízí ručně vyrobené produkty z kvalitních kakaových bobů přímo z plantáží Ekvádoru. K výrobě čokolády využívají pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu k doslazení. Produkty jsou nealkalizované, bez přidaných látek, konzervantů, sladidel, lepku a lecitinu.

Sledujte nás na našem Instagramu

👣 Oteklé nohy v létě? Máme pro vás 5 jednoduchých tipů, jak jim ulevit! ☀️ 1️⃣ Masáž směrem k srdci – jemný tlak od...
👀 Trávíte hodiny před obrazovkou? Dopřejte očím odpočinek a cílenou výživu s Healthy eyes 💙 💡 Lutein a zeaxanthin fungují...
Máte v horku bolest hlavy, slabost a horkou kůži? 🚨 Může jít o úpal, přehřátí organismu, které nemusí přijít jen na...
📅 18. 8. od 17:30 - Webinář ZDARMA: Imunita dětí a jak je připravit na návrat do školy 🎒 Začátek školního roku často...
☀️ Vyčerpává vás horko? Tyhle 3 domácí limonády doplní elektrolyty, osvěží víc než obyčejná voda a pomohou vám zvládnout i...
🦵 Podpořte své klouby zevnitř a udržte je v kondici i v chladném počasí! Naše klouby jsou každý den v pohybu – ať už při...
🕷️ Klíšťata v létě nejsou důvod k panice! Většina z nich nemoc nepřenáší a když je včas odstraníte, riziko je opravdu...
☀️ Spálili jste se? Babička vždycky říkala: “Namaž to jogurtem!” 👵 ✅ Jogurt dokáže: – zklidnit podrážděnou pokožku, –...
×