💌Vážení zákazníci, 18. a 19. 9. 2025 je zákaznická linka nedostupná. Prosíme, využijte e-mail info@puravia.cz. Děkujeme💚 | 🍄 -10 % na MycoMedica! Kód: MYCO10. Více zde.

Čokoláda hořká 65% s PROTEINEM, 45 g

Přidat k oblíbeným

Čokoláda s vysokým obsahem bílkovin.

Položka byla vyprodána…
Značka:
Dostupnost
Možnosti doručení
Expirace:2026-04-24

Objednávky zadané do 18:30 odesíláme již tentýž den. Více info o doručení najdete v Možnostech doručení.

Nedostupné
97 Kč 2,16 Kč / 1 g
Čokoláda hořká 65% s PROTEINEM, 45 g
Hlavní obrázek
Loading...
CLEAN LABEL
Kurátoři toho nejlepšiho na trhu
Kurátoři toho nejlepšího na trhu
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Odborná poradna ZDARMA
Odborná poradna ZDARMA

Hmotnost: 45 g

Čokoláda s vysokým obsahem bílkovin. Do hořké čokolády je přidán syrovátkový proteinový koncentrát, tím je čokoláda obohacena o bílkoviny, kterých má min. 21%! Ideální pro všechny, kteří chtějí doplnit množství bílkovin a přitom si dopřát vysokojakostní čokoládu výborné chuti.

Složení: Hořká čokoláda (kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %). Sušený syrovátkový proteinový koncentrát minimálně 20%. Obsahuje alergen – mléko.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK

Výživové údaje

O ČOKOLÁDÁCH

Cílem čokoládovny Troubelice je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.

Snaží se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používají kvalitní suroviny, nejsou zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V čokoládách z Troubelic zachovávají kakaové máslo a nepoužívají jiné rostlinné oleje.

Příběh čokolády

Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.
Čokoládám Troubelice byl udělen certifikát "Haná regionální produkt".

HANÁ regionální produkt

Doplňkové parametry

Značka:Čokoládovna Troubelice
Kategorie: Čokolády
EAN: 8594196850157
CLEAN LABEL: 1
Expirace: 2026-04-24
Vegetarian: 1
Položka byla vyprodána…
Expirace:2026-04-24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Česká rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě nabízí ručně vyrobené produkty z kvalitních kakaových bobů přímo z plantáží Ekvádoru. K výrobě čokolády využívají pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu k doslazení. Produkty jsou nealkalizované, bez přidaných látek, konzervantů, sladidel, lepku a lecitinu.

Sledujte nás na našem Instagramu

Chcete se konečně probudit svěží, odpočatí a bez napětí v těle i hlavě? 😴 👆 Zkuste jemnou, ale účinnou kombinaci tří...
Znáte tyhle babiččiny rady na zdraví? 👵 🥣 Pohanka – často se jedla jako pohanková kaše. Obsahuje rutin, který je spojován...
🍫 Hořká čokoláda (70 % kakaa) není jen hříšná sladkost. 🧠 Obsahuje velké množství flavonoidů – přírodních látek, které...
✨ Nevíte, co ráno připravit dětem před školou? Máme pro vás 3 tipy na rychlé a zdravé snídaně pro děti, které zvládnete za...
😴 Probouzíte se ráno unavení, i když jste spali celou noc? 👉 Koenzym Q10 Booster je chytrá podpora pro vaše buňky i srdce....
🦠 Víte, proč jsou probiotika a prebiotika tak důležitá pro vaše zdraví? Střevní mikrobiom totiž neovlivňuje jen trávení,...
Nosní kapky dokážou rychle ulevit od ucpaného nosu. ❄️ Ale věděli jste, že při dlouhodobém používání mohou způsobit...
☀️ Vedro v bytě a žádná klima? Tady je pár triků, jak se ochladit: ⚡️ Vypojte zbytečné spotřebiče - hřejí, i když je...
×