Upozornění: Z důvodu zvýšených zákaznických požadavků vás prosíme o trpělivost při případné delší reakci na vaše dotazy, děkujeme.

Kniha na celý život

Pokud se zajímáte o kvalitní stravování a zdravý životní styl kniha Na celý život nesmí chybět ve vaší knihovně. Srozumitelně vám odpoví na otázky, jak si obojí udržet dlouhodobě a co vše se skrývá za slovy skutečná zdravotní prevence. 100 receptů připravených z opravdových surovin vás naučí vařit rychle, chutně a efektivně. Autorka vás provede fermentační praxí, vysvětlí důležitost kvality, sezónnosti a lokálnosti potravin pro naše zdraví a zaměří se také na téma dětské stravy. Vydejte se společně s touto knihou na cestu ke svému pevnému zdraví.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 1295
599 Kč
Kniha na celý život
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
Produkty vybrané a garantované odborníky
Produkty vybrané a garantované odborníky
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Specializovaná poradna ZDARMA
Specializovaná poradna ZDARMA

“Svých posledních šest let tančím v kuchyni kolem svých dětí, a věřím tak, že mám skutečně co předat. Dotknu se kojení a umělé kojenecké výživy, ukážu pár svých tipů, kdy a jak začít podávat první lžičku, včetně vyzkoušených kombinací surovin. Společně s Institutem funkční medicíny a výživy (IFMV) jsme pro vás sestavili navíc tabulku – malého průvodce tím, v jakém věku je nejvhodnější zařadit kterou potravinu.” Michaela Luňáčková, autorka knihy

Více o knize :

  • Všechny recepty jsou přirozeně bezlepkové, bez cukru a naprostá většina z nich neobsahuje mléko. Díky tomu jsou recepty vhodné i pro celosvětově známý nutriční restart Whole30.
  • Celou knihu doplňuje autorka Michaela o svou osobní zkušenost a příběh.
  • Vhled do problematiky opravdového jídla formou propracované informační části, která proniká k jádru tak moc diskutovaných témat, jako jsou obiloviny, mléčné výrobky a cukr.


Počet stran: 288
Rozměry: 26 x 22 x 2,6 cm
Rok vydání: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: